Szolgáltatások

A legújabb, leghatékonyabb technológiákat használva, jövőtálló megoldásokkal érjük el a kitűzött célokat!

Szolgáltatások

Webdesign

Hogyan készül nálunk egy webdesign?

A statisztikák azt mutatják, hogy egy átlag felhasználó a weboldal megnyitása után 3 másodperc alatt dönt arról, hogy a weboldalon marad-e, vagy visszafordul. Ez azt jelenti, hogy ennyi időnk van elnyerni a bizalmát, ami csak egy gondosan felépített designnal sikerülhet.

Első körben megtervezzük a weboldal célját, pszichológiáját, majd a struktúráját, hogy az egyes gombok, szövegek, képek hol helyezkedjenek el, milyen logikát kövessenek. A tervezés következő fázisában jön csak maga a pontos kinézet, hogy az letisztult és márkaazonos legyen.
A design kialakításánál figyelembe veszem azt is, hogy mi, és hogyan programozható le, ezzel is támogatva a későbbi fejlesztést.

A magas felhasználói élmény eléréséhez elengedhetetlen egy gondosan megtervezett, könnyen kezelhető és igényes digitális megjelenés.

Dobj egy üzenetet, hogy a te weboldalad is ilyen designnal rendelkezzen!

Amit garantálni tudok:

 • A design igazodni fog a márkádhoz.
 • Az alapoktól kezdve tervezzük meg a weboldalad kinézetét, hogy az hozza a kívánt eredményeket.
 • Nem egy sablon designt fogsz kapni.
 • Természetesen az ötleteidet figyelembevéve tervezünk, hiszen akkor lesz tökéletes, ha együtt készítjük el.

Weboldal

Hogyan készül nálunk egy weboldal?

Egy sikeres és hosszútávra tervező vállalkozásnak több kell egy sablon weboldalnál. Az egyedi megjelenéshez és a magas színvonalhoz elengedhetetlen egy egyedi fejlesztésű, biztonságos és hosszan fenntartható weboldal. Minden projekt elején együtt meghatározunk egy elsődleges célt, hogy a weboldalad ne csak szép legyen, de hozza is a kitűzött eredményeket.

A sitepronál a weboldalak fejlesztése minden esetben a legmodernebb, és már bevált technológiákkal készül úgy, hogy az minden eszközön és böngészőn megfelelően jelenjen meg. A mai világban rendkívül fontos, hogy cégünk weboldala gyors és keresőoptimalizált legyen, így erre különösen figyelek a fejlesztés során.

Előzd meg a konkurenciát és hozd ki a maximumot a céged online jelenlétéből!

Amit garantálni tudok:

 • A weboldalad nem csak jól fog kinézni, de úgy fog működni, hogy az időt és pénzt spóroljon neked.
 • Egy teljesen reszponzív weboldalt fogsz kapni, hogy minden eszközön tökéletes legyen a felhasználói élmény.
 • Honlapod egyedi megjelenéssel fog rendelkezni, ami igazodik a már kialakított arculatodhoz.

Webshop

Hogyan készül nálunk egy webáruház?

Az e-kereskedelem évről-évre egyre nagyobb teret hódít, így egyre nehezebb kitűnni a tömegből. Ha hosszú távra tervezel, már az elejétől kezdve érdemes úgy felépíteni az online boltodat, hogy a későbbi fejlődés dinamikusan menjen. Ha te sem szeretnéd, hogy a céged webshopja egy legyen az interneten található rengeteg, sablonra épülő webshop közül, illetve ha magas biztonságot akarsz, akkor érdemes neked is egyedi fejlesztésben gondolkodnod.

A webshopod mellé természetesen kapsz egy admin felületet is, ahol te magad tudod kezelni a rendeléseket, termékeket, regisztrált vásárlókat, kuponokat stb. Ez az admin felület úgy van felépítve, hogy ha a jövőben bármilyen további igényed merülne fel a webshoppal kapcsolatban, akkor egyszerűen és dinamikusan integrálhatóak legyenek az új funkciók.

Tűnj ki a tömegből az egyedi fejlesztésű webshopoddal!

Amit garantálni tudok:

 • Egy dinamikusan fejleszthető webshopot fogsz kapni.
 • Online áruházad nem egy sablonra fog épülni, aminek száz példányát megtalálod az interneten.
 • Egyszerű kezelőfelületen fogod tudni nyomon követni a rendeléseket.

Support

Hogyan tudlak támogatni a weboldal átadása után?

Amennyiben te is hosszútávra tervezel és szeretnéd, hogy a weboldalad, webshopod folyamatosan hozza a kitűzött célokat, akkor be kell látnod, hogy rendszeresen meg kell azt újítanod. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mindig van mit optimalizálni és mindig találunk olyan folyamatokat, amiket tovább tudunk automatizálni, vagy olyan igényeket, amikre megoldást kell találni.

Ahogy a termékeidnek és a cégednek, úgy a weboldaladnak is rendszeresen meg kell újulnia. Fontos, hogy ne csak lépést tarts a konkurenciáddal, de meg is tudd őket előzni, ehhez pedig elengedhetetlen egy naprakész, rendszeresen frissített weboldal.

Légy naprakész és optimalizáljuk folyamatosan a weboldaladat!

Amit garantálni tudok:

 • Weboldalad rendszeresen frissítve lesz, hogy mindig eleget tegyen a technológia aktuális elvárásainak.
 • Figyelni fogom, hogy hol tudjuk tovább automatizálni a folyamataidat, hogy minél több terhet vegyünk le a válladról.
 • Az egyes fejlesztések előtt mindig átbeszéljük a részleteket és igényeket, hiszen együtt tudunk igazán nagyon alkotni!

GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy weboldal?

Az ár kialakítása nagyban függ a projekt összetettségétől, a szükséges funkcióktól, illetve a designtól. Ha egy magas minőségű, jó ár/érték arányú megoldást szeretnél, akkor jó helyen jársz.

Mikor kell fizetnem a weboldalért?

A fizetést úgy alakítjuk ki, hogy mindkét fél számára kedvező legyen. Ez 50% előleget jelent, majd a díj fennmaradó 50%-át csak a weboldal átadása után kell kifizetned.

Hogyan kerülnek elszámolásra a későbbi fejlesztések?

1 éves határozott időtartamú support szolgáltatást vállalok, amely kölcsönös elégedettség esetén természetesen meghosszabbítható. Ez azt jelenti, hogy havi 1 óra kedvezményes díjú szolgáltatást vállalok, ezen felül pedig normál óradíjon nyújtom a támogató szolgáltatást.

Mennyi idő alatt készül el a weboldalam?

Ez természetesen függ az adott munka összetettségétől, illetve attól, hogy tőled hogyan kapom meg a szükséges információkat. Az árajánlat mellé vállalási határidőt is kapsz, hogy pontosan lásd, mikor fog élesedni a weboldalad.

Milyen anyagokra van szükség a weboldalhoz?

Mindenekelőtt szükség lesz egy bemutatkozásra a céged történetével, sikereivel, a szolgáltatásaiddal vagy a termékeiddel. A fentieken túl fontos, hogy kapjak néhány kiváló minőségű fotót, kapcsolattartási és céginformációs adatokat.

Honnan lesz domain címem, illetve tárhelyem?

Miután kiválasztottad a domain címet, amelyen keresztül elérhető lesz a weboldalad, már foglalom is neked! A tárhellyel sem lesz különösebb gondod, vállalom a teljes ügyintézést.

Hogyan lesz a weboldalam GDPR kompatibilis?

A weboldalakat úgy fejlesztem, hogy azok technikailag megfeleljenek az aktuális követelményeknek. A jogi dokumentumok (Adatvédelmi nyilatkozat, ÁSZF, stb) elkészítésében is segítségedre leszünk egy profi ügyvédi irodán keresztül.

Kapok információt a weboldal látogatóiról?

Minden weboldalba Google Analytics scriptet integrálok, hogy folyamatosan követhess különböző statisztikákat a látogatóid tevékenységeiről.

Hogyan fogom tudni frissíteni a weboldalt?

A weboldalakhoz egyedi fejlesztésű admin felületet kapsz, ahol a jövőben bármikor változtathatod a tartalmakat.

Érdekelnek, hogy miket csináltam eddig?

Nézz szét a referenciák között!