Blog

A bejegyzésekben szakmai cikkeket, hasznos információkat, érdekességeket fogsz találni. Nézz szét, inspirálódj, bővítsd webes tudásodat!

Webshop

Hogyan tudod növelni a kosárértéket?

Webshop tulajdonosként valószínüleg hallottad már a kosárérték kifejezést, de mi is ez pontosan, és hogyan tudod optimalizálni, hogy több bevételre tegyél szert a webáruházaddal?

Weboldal

Mi az az A/B tesztelés?

Biztosan te is találkoztál már az “A/B tesztelés” kifejezéssel, de mi is ez pontosan, és hogyan tudod használni a kampányaid során?

Weboldal

Mi az a felhasználói út?

Egy weboldalon történő vásárlás előtt minden esetben van egy jól meghatározható útvonal, amin a felhasználó végighalad. De mi is ez pontosan, és hogyan tudjuk megtervezni?

Weboldal

Ingyenes weboldalkészítő rendszerek extra költségei

Weboldal fejlesztés előtt gyakran felmerülnek opcióként az ingyenes weboldal készítő programok, amik bár működnek, mégis korlátokkal rendelkeznek és hosszabb távon nem feltétlen célravezetőek.

Weboldal

Egyedi weboldalak erősségei

Egy új weboldal fejlesztése előtt gyakran felmerül a kérdés, hogy milyen típusú weboldalra van szüksége a megrendelőnek? Nulláról megírt, egyedi weboldal legyen, ami teljesen az ő igényeire van szabva, vagy célszerűbb egy sablon megoldásban gondolkodni?
Ebben a cikkben sorra vesszük az egyedi weboldalak erősségeit.

Weboldal

Honnan szerezz inspirációt az új weboldalad megjelenéséhez?

Egy új weboldal esetében fontos az alapos tervezés és a logikus szerkezet felépítése, de végső soron ugyanennyire elengedhetetlen egy olyan design is, ami felkelti a felhasználók figyelmét. A kérdés persze felmerül, hogy honnan lesz ilyen megjelenésünk, valamint honnan szerezhetünk ötleteket és inspirációt?

Weboldal

Milyen lépéseket érdemes követni a weboldalad tervezésekor?

Manapság már minden vállalkozásnak szüksége van weboldalra, viszont ahhoz, hogy az eredményes és sikeres legyen, már az elejétől kezdve egy jól kidolgozott stratégia mentén kell megtervezni. De vajon mire érdemes figyelni, melyek a szükséges lépések?

Mit szólsz
a fentiekhez?

Dobj egy levelet, és építsünk fel neked is egy sikeres weboldalt!