Sikeres üzenetküldés!

Engedd el a sablonmegoldásokat

Ha egyedi funkciókra és folyamatokra van szükséged, akkor gondolkodj egyedi webshopban

Az e-kereskedelem évről-évre egyre nagyobb teret hódít, így egyre nehezebb kitűnni a tömegből. Ha hosszú távra tervezel, már az elejétől kezdve érdemes úgy felépíteni az online boltodat, hogy a későbbi fejlődés dinamikusan menjen. Ha te sem szeretnéd, hogy a céged webshopja egy legyen az interneten található rengeteg, sablonra épülő webshop közül, illetve ha magas biztonságot akarsz, akkor érdemes neked is egyedi fejlesztésben gondolkodnod.

Webshop fejlesztés
Webshop fejlesztés

A projekt során egy dinamikusan fejleszthető webshopot fogsz kapni, amit bármilyen funkcióval fel tudunk ruházni

Webshop fejlesztés

Az online áruházad nem egy sablonra fog épülni, aminek száz példányát megtalálod az interneten

Webshop fejlesztés

Egyszerű kezelőfelületen fogod tudni nyomon követni a rendeléseket

Webshop fejlesztés

Szeretnéd külső rendszerekkel is összekötni a webshopodat? Semmi akadálya!

Naprakész tudás

Weboldalakat ma már bárki tud csinálni. Igazából néhány kattintás az egész, nem nagy kaland. A trükk abban rejlik, hogy ezekkel a weboldalakkal szinte esélytelen valódi célokat elérni.

Ahhoz, hogy eredményes legyen az oldalad, gondosan kell megtervezni, figyelni kell arra, hogy milyen részekből épüljön fel, milyen stratégiával közvetítjük a cégünk értékeit, és milyen technológiával dolgozunk, hogy hosszú távon is működjenek a folyamatok és rendszerek.

Nálunk a weboldalak fejlesztése minden esetben a legmodernebb, és már bevált technológiákkal történik úgy, hogy az minden eszközön és böngészőn megfelelően jelenjen meg. Erre azért van óriási szükség, mert a mai világban rendkívül fontos, hogy cégünk weboldala gyors és keresőoptimalizált legyen, így erre különösen figyelünk a fejlesztés során. Hidd el, ha úgy látjuk, hogy neked nem egy egyedi fejlesztésű weboldalra van szükséged, akkor is segíteni fogunk, hogy megtaláld az utad, mert mi is csak így fogunk tudni eredményeket elérni.

Összedobjunk neked is sikeres webshopot?

Nézzük át, hogyan tudjuk megvalósítani az ötletedet, és adjuk el a termékeidet egy király webshop segítségével!

Dolgozzunk együtt

Lépések

Az együttműködésünk során ezeken a lépéseken fogunk végigmenni.

 1. Kutatás és tervezés

  Első körben megvizsgáljuk a piacot, megismerjük a célközönségedet és a konkurenciáidat, hogy pontosan lássuk, mi az, ami működni fog nálad, és mi az, amit hanyagolni kell. Megtervezzük a webshop szerkezetét, megnézzük mi az, amit jobban ki kell emelnünk, hogy milyen stílusban kell kommunikálnunk, és hogy milyen technológiával érdemes elindulni. Ennek a szakasznak a végterméke egy úgynevezett wireframe, ami a weboldalad szerkezetét fogja megmutatni számodra.

 2. Design kialakítása

  A tervezés következő fázisában jön csak maga a pontos kinézet, hogy az letisztult és márkaazonos legyen. A design kialakításánál figyelembe vesszük azt is, hogy mi, és hogyan programozható le, ezzel is támogatva a későbbi fejlesztést. Egy egységes stílusban megtervezzük a gombokat, komponenseket, színeket, és képeket. Miután elkészültünk, átadjuk a design file-okat, és a látványterveket, amik alapján pixelpontosan lefejleszthető a weboldal.

 3. Weboldal fejlesztés

  Ez a szakasz nem más, mint maga a programozás. Sorról sorra lekódoljuk a weboldaladat a megtervezett design alapján úgy, hogy az reszponzív legyen, azaz minden eszközön a design szerint jelenjen meg. Végig ügyelünk arra, hogy keresőoptimalizálási szempontból is patika legyen, hogy idővel ott legyél a Google első oldalán, közben persze arra is ügyelünk, hogy a kód is átlátható maradjon, hogy ezzel is támogassuk a későbbi fejlesztéseket.

 4. Finomítások

  A tervezés és kivitelezés során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen számolunk be a haladásról. Ez egyrészt azért szükséges, mert te ismered a legjobban a vállalkozásodat, te tudod, hogy mi az, amivel a legjobban tudsz azonosulni, másrészt pedig, ha valamit módosítanál, akkor sokkal egyszerűbb, ha ezeket időben elvégezzük. A célunk az, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett legyél, így addig finomítjuk a designt, amíg tökéletes nem lesz.

Referenciák

Amikor webshopokat tervezünk, mindig arra törekszünk, hogy minél több lépést automatizáljunk. Mivel már viszonylag sok technológiával dolgoztunk, ezért ismerjük azokat a lehetőségeket, amikkel gyorsítani tudjuk a folyamatokat, hogy minél több terhet vegyünk le a megrendelő válláról.

Csekkold, hogy miket varázsoltunk eddig!

Ötkarikás Sporttábor
Ötkarikás Sporttábor
Ötkarikás Sporttábor
Ötkarikás Sporttábor
Admin felület - Sitepro
Admin felület - Sitepro
Admin felület - Sitepro
Admin felület - Sitepro
Admin felület - Sitepro
Admin felület - Sitepro

Csillagom
Csillagom
Csillagom
Csillagom
Csillagom
Csillagom
Csillagom

Van a fentiekhez hasonló projekt elképzelésed?

Nézzük át, hogyan tudjuk megvalósítani az ötletedet, és meséljük el a terméked történetét egy király design segítségével!

Dolgozzunk együtt

Rólunk mondták

Visszajelzések a projektek végén

BorderBorder
Mi egy olyan speciális ügyben kerestük meg Szabolcsot, hogy a már óriási tartalommal rendelkező weblapunk szerkesztő felületén egy kötelező frissítést követően az oldalunk részlegesen szétesett, a weblap szerkesztőfelület supportja viszont sajnos általános tájékoztatását követően nem segített a probléma megoldásában, így Szabolcshoz fordultunk, aki rendkívül türelmesen és segítőkészen és korrekten sietett segítségünkre, és így a szerkesztőfelületünket már újra tudjuk használni. Szeretettel ajánljuk őt mindenkinek!
Kovács Tímea
Kovács Tímea
Keresőkutyás Szolgálat
Minden elfogultság nélkül, egy nagyon profi és lelkes webfejlesztő, akihez bármikor szívesen fordulok segítségért.
Ringer Zoltán
Ringer Zoltán
Trautsons
Border
Border
Szabi az egyik legjobb UI/UX designer akivel eddig együtt dolgoztam. Mindig kiváló munkát végez és még a határidőket is tudja tartani, ami sajnos ritka a szakmában. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!
Nemes András
Nemes András
Marketing Express

Mi a helyzet a te
projekteddel?

Dolgozzunk együtt
Szabi, aki nem ismer megoldhatatlan feladatot, mindenre megkeresi a lehető legjobb megoldást. A lehetőségeket felém - mint megrendelő felé - mindig érthetően, részletesen vázolja. Fiatalos, lendületes, jó együtt dolgozni vele 🙂
Naár Csilla
Naár Csilla
Csillagom
Border
Border
Akik szeretnének vállalkozásukhoz készíteni egy kiváló weboldalt, azoknak ajánlom Rák Szabolcsot! Jó terveivel és dizájn ötleteivel egyedi stílusú oldalt tud készíteni. Szeretném megköszönni odaadó munkáját és folyamatos törődését. Köszönettel: Ötkarikás Sportcsapat.
Gyöngyösi Attila
Gyöngyösi Attila
Ötkarikás Sporttábor
Komplett weboldalakat tervezett nekünk elképzeléseink alapján. Rugalmas és könnyen elérhető bármilyen felmerülő kérés vagy kérdés esetén. Ár-érték arányban is szuper szolgáltatónak minősül a túlárazott weblapfejlesztők mellett. Köszönjük a közös munkát!
Balogh Krisztián
Balogh Krisztián
BK Networks
Border

Rólunk

Hogy megismerj minket is

Szia! 👋

Rák Szabi vagyok, elsősorban én vagyok a Sitepro mögött.

Az elmúlt 7 évben rengeteg időt szántam arra, hogy megtanuljam használni ezeket a technológiákat, ugyanis az a célom, hogy olyan weboldalakat tudjak tervezni és fejleszteni, amik nem csak szépek, és letisztultak, de hozzák is a kitűzött eredményeket.

Ezidő alatt volt lehetőségem kipróbálni magam céges, és vállalkozói keretek között is, viszont 2022. év elején végleg a szabadúszó létet választottam, azóta pedig 100+ márka weboldalait készítettem el, teljesen egyedi design és kód alapján.

Érdekel, hogy neked hogyan tudok segíteni? Görgess lejjebb!


300+

lefejlesztett weboldal

50+

elégedett ügyfél

7

év fejlesztői tapasztalat

megmaradt kreatív ötlet
Rák Szabolcs

Mit gondolsz, látsz fantáziát a fentiekben?

Mesélj a projektedről és kérj egy díjmentes ajánlatot!

Gyakori kérdések

Ha maradt még kérdésed, itt megtalálod a választ

 • Mennyibe kerül egy weboldal?

  Az ár kialakítása nagyban függ a projekt összetettségétől, a szükséges funkcióktól, illetve a designtól. Ha egy magas minőségű, jó ár/érték arányú megoldást szeretnél, akkor jó helyen jársz.

 • Mikor kell fizetnem a weboldalért?

  A fizetést úgy alakítjuk ki, hogy mindkét fél számára kedvező legyen. Ez 50% előleget jelent az árajánlat elfogadása után, majd a díj fennmaradó 50%-át csak a weboldal átadása után kell kifizetned.

 • Hogyan kerülnek elszámolásra a későbbi fejlesztések?

  Egyedi megállapodás alapján vállalunk későbbi fejlesztéseket. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a nagyobb fejlesztéseket projekt alapon, a kisebbeket pedig óradíj alapon számoljuk. Ezen felül, ha várhatóan rendszeres, havi jellegű igényeid is lesznek, akkor egy kedvezőbb ajánlatot tudunk összerakni számodra.

 • Mennyi idő alatt készül el a weboldalam?

  Ez természetesen függ az adott munka összetettségétől, illetve attól, hogy tőled hogyan és mikor kapjuk meg a szükséges információkat. Az árajánlat mellé vállalási határidőt is kapsz, hogy pontosan lásd, mikor fog élesedni a weboldalad. Azért, hogy valami konkrétabbat is mondjunk, átlagosan 1-3 hónapot vesz igénybe egy projekt az árajánlat elfogadásától az éles weboldal átadásáig.

 • Milyen anyagokra van szükség a weboldalhoz?

  Mindenekelőtt szükség lesz egy bemutatkozásra a céged történetével, sikereivel, a szolgáltatásaiddal vagy a termékeiddel. A fentieken túl fontos, hogy kapjunk néhány kiváló minőségű fotót, kapcsolattartási és céginformációs adatokat.

  Persze segítünk itt is mindenben, hogy mit érdemes feltüntetni a weboldalon.

 • Honnan lesz domain címem, illetve tárhelyem?

  Miután kiválasztottad a domain címet, amelyen keresztül elérhető lesz a weboldalad, már foglaljuk is neked! A tárhellyel sem lesz különösebb gondod, vállaljuk a teljes ügyintézést.

 • Hogyan lesz a weboldalam GDPR kompatibilis?

  A weboldalakat úgy fejlesztjük, hogy azok technikailag megfeleljenek az aktuális jogi követelményeknek. A dokumentumok (Adatvédelmi nyilatkozat, ÁSZF, stb) elkészítésében is segítségedre tudunk lenni egy profi ügyvédi irodán keresztül.

 • Kapok információt a weboldal látogatóiról?

  Minden weboldalba Google Analytics scriptet integrálunk, hogy folyamatosan követhess különböző statisztikákat a látogatóid tevékenységeiről. Ezen felül egyedi igényeket is teljesíteni tudunk.

 • Hogyan fogom tudni frissíteni, és aktualizálni a weboldalt?

  A weboldalakhoz egyedi fejlesztésű admin felületet kapsz, ahol a jövőben bármikor változtathatod a tartalmakat.

 • Részfeladatokat is vállaltok, vagy csak teljes projekteket?

  Természetesen! Nagyon sok olyan munkánk van, ahol csak design tervezéssel, vagy csak fejlesztéssel foglalkozunk.

 • Milyen egyéb szolgáltatásokban tudtok segíteni?

  Alapvetően weboldalak tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk, de ezen felül az ide kapcsolódó területekben is jártasak vagyunk. Vállalunk például hírlevél automatizációt, online marketing hirdetések beállítását, Google Cégem beállításokat stb.

  Az árajánlat mellé az opcionálisan igénybe vehető szolgáltatásokat is mellékeljük.

 • Maradt még kérdésem, kihez fordulhatok?

  Ha bármi további kérdésed van, keress minket bizalommal!

  Kapcsolat