Sikeres üzenetküldés!

Glutaderma Krém

A Glutaderma Krém egy olyan hidratáló bőrápoló termék, melyet kifejezetten az ekcémára hajlamos bőrre fejlesztettek ki.

Glutaderma Krém referencia
Egyedi webdesign és funkciók

Egyedi webdesign és funkciók

Térképes patikakereső

Térképes patikakereső

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Ezekben segítettünk

 • Weboldal tervezése

  Weboldal tervezése

  Brief alapján megterveztük a weboldal szerkezetét és kinézetét.

 • Weboldal fejlesztése

  Weboldal fejlesztése

  Miután megterveztük és finomítottuk a designt, leprogramoztuk az egyedi fejlesztést is.

 • Support

  Support

  Az átadást követően rendszeresen elvégezzük a frissítéseket, kisebb módosításokat, optimalizálásokat.

A projekt háttere

Mit kell tudni a Glutaderma Krémről?

A Glutaderma Krém olyan hidratáló bőrápoló termék, melyet kifejezetten az ekcémára hajlamos bőrre fejlesztettek ki. Számos hasznos összetevője támogatja a bőr normál funkcióit, emellett kiemelten hidratál, valamint bőrnyugtató hatású, amivel az ekcéma okozta kellemetlen viszkető érzés csökkentését is szolgálja.

Különlegessége az egyedi mátrix, azaz hogy a bizabolol, pantenol és allantoin, mint bőrnyugtató anyagok egyaránt jelen vannak benne.

Mi volt a cél?

Miért indult el a projekt és milyen végeredményt vártunk?

A Glutaderma Krém a Glutabalance termékcsalád legújabb tagja. A design tervezése során az volt a cél, hogy a weboldal megjelenése tükrözze a kapcsolatot a termékcsalád korábbi termékei és új terméke között. Továbbá fontos szempont volt, hogy bár a termékek mind egy termékcsaládhoz tartoznak, a weboldal megjelenésével hangsúlyozzuk a termékek közti különbségeket.

A célunk az volt, hogy a weboldalnak egy olyan designt találjunk ki, ami színekben és stílusban hasonlít, de egy modernebb, letisztultabb megjelenést tükröz.
Emellett persze az is fontos volt, hogy a weboldal látogatói minden termékkel kapcsolatos információt azonnal megtaláljanak és könnyedén elindulhassanak a vásárlás útján.

Glutaderma Krém referencia
Glutaderma Krém referencia
Glutaderma Krém referencia

A végeredmény

A közös munkának és a többszöri finomításnak köszönhetően elkészült a weboldal, ami a megrendelő szerint is igényesen mutatja be a termékcsalád új tagját.

Fontosnak találtuk, hogy a látogatók ne csak a terméket ismerjék meg, de egyből lehetőséget is adjunk nekik arra, hogy megkeressék a hozzájuk legközelebbi patikát, ahol meg tudják azt vásárolni. Ezért döntöttünk úgy, hogy egyedileg fejlesztünk a weboldalba egy olyan patikakeresőt, ahol táblázatos formában, Google Maps térképpel kiegészítve, könnyen megtalálják a hozzájuk legközelebb található gyógyszertárat vagy patikát.

Ennek a funkciónak a működése nagyjából annyit takar, hogy egy kereső segítségével megadja a települést, ahol meg szeretné vásárolni a terméket, a szűrő pedig táblázatos formában, azonnal visszaadja az eredményeket. Ezen felül, hogy könnyebben megtalálja, azt ami a legközelebb található hozzá, egy térkép folyamatosan mutatja a szűrt opciókat.

Továbbá, hogy csökkentsük az ügyfélszolgálat munkáját, egy “Gyakran ismételt kérdések” alodalt is beépítettünk, amiben szintén van egy kereső, hogy az érdeklődők azonnal megtalálják a válaszokat felmerülő kérdéseikre.

Te is hasonlóban gondolkodsz?

Nézzük át, hogyan tudjuk megvalósítani az ötletedet, és meséljük el a terméked történetét egy király weboldal segítségével!

Dolgozzunk együtt

Letisztult megjelenés

Ahhoz, hogy a felhasználók könnyen és gyorsan tudják feldolgozni az információkat, feltétlenül szükséges a letisztult design.

Technológiák

A projekt során olyan technológiákat használtunk, amik várhatóan a legjobb eredményeket hozzák a megrendelőnek.

Glutaderma Krém referencia
Glutaderma Krém referencia
Glutaderma Krém referencia

Mit gondolsz, látsz fantáziát a fentiekben?

Mesélj a projektedről és kérj egy díjmentes ajánlatot!