Sikeres üzenetküldés!

Csillagom

A Csillagom egy olyan vállalkozás és webshop, ahol neszesszerek és babakelengyék készítésével és értékesítésével foglalkoznak úgy, hogy a varrás közben igazi értéket teremtenek, közben szem előtt tartva a környezettudatosságot is.

Csillagom referencia
Egyedi webshop

Egyedi webshop

Beépített automatizációk

Beépített automatizációk

Integráció külső rendszerekkel

Integráció külső rendszerekkel

Ezekben segítettünk

 • Funkciók és integrációk tervezése

  Automatizációk és integrációk tervezése

  Az igények szerinti automatizációk és integrációk fejlesztése úgy, hogy azok támogassák a vállalkozás mindennapjait.

 • Egyedi fejlesztésű webshop

  Egyedi fejlesztésű webshop

  Teljesen egyedi fejlesztésű webshop, hogy bármilyen igényt ki tudjunk elégíteni.

 • Folyamatos support és fejlesztések

  Folyamatos support és fejlesztések

  A webshopot rendszeresen felülvizsgáljuk és teszteljük. Keressük a lehetőségeket, hogy mivel tudnánk még jobban segíteni a vállalkozás mindennapjait.

Csillagom referencia

A projekt háttere

Mit kell tudni a Csillagomról, honnan indult és mivel foglalkozik?

Csilla 2016-ban kezdett el varrással és babakelengyék készítésével foglalkozni. Először kisfiának varrt, majd később a barátokat és rokonokat ajándékozta meg, aztán azon kapta magát, hogy sorra jönnek a megkeresések, így hát belevágott, és megalapította a Csillagom brandet.

Eleinte főként pelenkázó neszesszereket, egészségügyi kiskönyv borítókat és neszesszereket varrt, majd később a termékek körébe kerültek a rágókák, cumiláncok, zsepitartók, babafészkek, kenyeres zsákok, sminklemosó korongok, könyvborítók és tolltartók is.

Mi volt a probléma?

Miért volt szükség saját webshopra, és miért döntöttünk az egyedi fejlesztés mellett?

Csilla eleinte főként Instagramon volt jelen, a termékeinek értékesítése is nagyrészt itt történt, viszont egyértelműen kinőtte ezt a szintet. Érthető okokból már nem tudta kezelni azt a sok megrendelést az üzeneteken keresztül, ezért szüksége lett egy webshopra.

A projekt elején átbeszéltük az igényeit, és arra jutottunk, hogy egy egyedi fejlesztésű webshopra lesz szüksége, mert már induláskor is voltak olyan ötletei, amiket egy sablon alapú webshop motor segítségével nem tudtunk volna a megfelelő minőségben elkészíteni.

Mivel a vállalkozása azóta is folyamatosan fejlődik, így a webshopnak is lépést kell tartania ezzel. Rendszeresen vizsgáljuk felül együtt a folyamatokat, és keressük a lehetőségeket, hogy melyik az a legszűkebb rész az értékesítési tölcsérben, amin érdemes lehet fejleszteni.

Az évek alatt a sok automatizáció mellett több külső rendszert is integráltunk a webshopba, többek között GLS-t, Easybox-ot, Billingo-t, Barion-t, vagy Excel-t.

Csillagom referencia

Letisztult megjelenés

Ahhoz, hogy a felhasználók könnyen és gyorsan tudják feldolgozni az információkat, feltétlenül szükséges a letisztult design.

Csillagom referencia

Technológiák

A projekt során olyan technológiákat használtunk, amik várhatóan a legjobb eredményeket hozzák a megrendelőnek.

Csillagom referencia
Szabi, aki nem ismer megoldhatatlan feladatot, mindenre megkeresi a lehető legjobb megoldást. A lehetőségeket felém - mint megrendelő felé - mindig érthetően, részletesen vázolja. Fiatalos, lendületes, jó együtt dolgozni vele 🙂
Naár Csilla
Naár Csilla
Csillagom

A végeredmény

A Csillagom brand nagy Instagram és TikTok elérésének köszönhetően gyorsan megjöttek a látogatók, ezzel együtt természetesen a felhasználói visszajelzések is. A megrendelések és a folyamatosan növő látogatók száma egyértelműen azt mutatja, hogy sikeres volt a projekt. Ettől függetlenül persze most is egy kb. végtelen+1 hosszú todo lista van előttünk, hogy mi mindennel lehetne még turbózni az oldalt, ebből is látszik, hogy mennyire fontos egy vállalkozás esetében, hogy a weboldal együtt tudjon nőni a céggel.

A webshop első verziójánál a fejlesztés mellett még mi csináltuk a design kialakítását is, viszont 2023-ban Csilla már egy olyan designert vont be a közös munkába, aki jóval magasabb minőségben tervezte meg azt a nőies és természetes vonalat, amit a Csillagom is képvisel.
Ekkor kapta meg a webshop azt a megjelenést, amit Horváth Evelin álmodott meg.

Te is hasonlóban gondolkodsz?

Nézzük át, hogyan tudjuk megvalósítani az ötletedet, és meséljük el a terméked történetét egy király weboldal segítségével!

Dolgozzunk együtt
Csillagom referencia
Csillagom referencia
Csillagom referencia
Csillagom referencia
Csillagom referencia

Mit gondolsz, látsz fantáziát a fentiekben?

Mesélj a projektedről és kérj egy díjmentes ajánlatot!