Sikeres üzenetküldés!

Bemutatkozás

Abban segítünk, hogy a digitális megjelenésed márkaazonos, egyedi és felhasználóbarát legyen.

Szia! 👋

Rák Szabi vagyok, elsősorban én vagyok a Sitepro mögött.

Látod itt fent ezt a sok logót? Az elmúlt 7 évben rengeteg időt szántam arra, hogy megtanuljam használni ezeket a technológiákat, ugyanis az a célom, hogy olyan weboldalakat tudjak tervezni és fejleszteni, amik nem csak szépek, és letisztultak, de hozzák is a kitűzött eredményeket.

Ezidő alatt volt lehetőségem kipróbálni magam céges, és vállalkozói keretek között is, viszont 2022. év elején végleg a szabadúszó létet választottam, azóta pedig 100+ márka weboldalait készítettem el, teljesen egyedi design és kód alapján.

Érdekel, hogy neked hogyan tudok segíteni? Görgess lejjebb!


300+

lefejlesztett weboldal

50+

elégedett ügyfél

7

év fejlesztői tapasztalat

megmaradt kreatív ötlet
Rák Szabolcs

Alapértékeink

Amik alapján végezzünk a feladatainkat

001Rendszerben való gondolkodás

Egy weboldal ideális esetben az online kommunikációd középpontja, viszont önmagában kevés. Azon dolgozunk, hogy olyan folyamatokat, és egy olyan rendszert építsünk fel, ami összehangolva, automatizáltan hozza a számokat.

002Állandó optimalizálás

Minden projekt esetén keressük a lehetőségeket, hogy hogyan tehetünk valamit okosabbá, gyorsabbá, automatizáltabbá. A cél, hogy a lehető legtöbbet tudjuk kihozni a rendszeredből.

003Szigorúan csak emberi nyelven

Nem mindenki beszéli az informatika nyelvét, és ezzel nincs is semmi baj. A célunk, hogy megértsd a teljes képet, és lásd, hogy mit miért csinálunk. Ez kell ahhoz, hogy együtt tudjunk dolgozni, mert csak így lehet igazán ütős a végtermék.

004Olyan nincs, hogy valamit nem lehet

Minden problémára megtaláljuk a megoldást.
A megfelelő szakértelemmel bármi megvalósítható, szerintünk ez a legszebb ebben a szakmában.

005 Fejlődés

Egy weboldal sosincs készen, mindig van mit fejleszteni rajta, és ez ránk is igaz. Éppen ezért naprakészen követjük, tanuljuk és alkalmazzuk a legújabb innovációkat és technológiákat.

Csekkold, hogy ez hogyan néz ki a gyakorlatban!

Referenciák
Sitepro

Érdekel, hogy milyen feladatokban tudunk segíteni neked?