Sikeres üzenetküldés!

Weboldal fejlesztés modern cégeknek,egyedi igényekre szabva.

Olyan weboldalakat készítünk, melyek nem csupán szépek, hanem hatékonyak is, ezzel elősegítve a vállalkozásod bevételének növekedését. Érdekelnek a részletek?

SiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSiteproSitepro

Lássuk, miben tudunk segíteni

Szolgáltatások, amikben számíthasz ránk

Webdesign tervezés

Webdesign tervezés

Az alapoktól kezdve tervezzük meg a weboldalad kinézetét, hogy az hozza a kívánt eredményeket. A magas felhasználói élmény eléréséhez elengedhetetlen egy gondosan megtervezett, könnyen kezelhető és igényes digitális megjelenés. Mi ebben segítünk neked!

 • Stratégia kidolgozása
 • Wireframe
 • UX design tervezés
 • UI design tervezés
Nézzük bővebben
Weboldal fejlesztés

Weboldal fejlesztés

Egy sikeres és hosszútávra tervező vállalkozásnak több kell egy sablon weboldalnál. Az egyedi megjelenéshez és a magas színvonalhoz elengedhetetlen egy egyedi fejlesztésű, biztonságos és hosszan fenntartható weboldal.

 • Landing oldal fejlesztés
 • Business oldal fejlesztés
 • Időpontfoglalási rendszer
 • Egyedi funkciók
Nézzük bővebben
Weboldal support

Weboldal support

Ahogy a termékeidnek és a cégednek, úgy a weboldaladnak is rendszeresen meg kell újulnia. Fontos, hogy ne csak lépést tarts a konkurenciáddal, de meg is tudd őket előzni, ehhez pedig elengedhetetlen egy naprakész, rendszeresen frissített weboldal.

 • Szakmai tanácsadás
 • Sebesség optimalizálás
 • Rendszeres frissítések
 • Biztonsági beállítások
Nézzük bővebben
Webshop fejlesztés

Webshop fejlesztés

Ha te sem szeretnéd, hogy a céged webshopja egy legyen az interneten található rengeteg, sablonra épülő webshop közül, illetve ha magas biztonságot akarsz, akkor érdemes neked is egyedi fejlesztésben gondolkodnod.

 • Online fizetés
 • Online számlázás
 • Automatizmusok
 • Egyedi funkciók
Nézzük bővebben

Referenciák

Csekkold néhány korábbi munkánkat

csillagom.net

Csillagom

Megtekintés
glutaderma.hu

Glutaderma Krém

Megtekintés
novoc.hu

Novo C kids

Megtekintés
otkarikastabor.hu

Ötkarikás Sporttábor

Hamarosan
codhungary.hu

CoD Hungary

Hamarosan
drsziklai.hu

Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda

Hamarosan

Rólunk mondták

Visszajelzések a projektek végén

BorderBorder
Mi egy olyan speciális ügyben kerestük meg Szabolcsot, hogy a már óriási tartalommal rendelkező weblapunk szerkesztő felületén egy kötelező frissítést követően az oldalunk részlegesen szétesett, a weblap szerkesztőfelület supportja viszont sajnos általános tájékoztatását követően nem segített a probléma megoldásában, így Szabolcshoz fordultunk, aki rendkívül türelmesen és segítőkészen és korrekten sietett segítségünkre, és így a szerkesztőfelületünket már újra tudjuk használni. Szeretettel ajánljuk őt mindenkinek!
Kovács Tímea
Kovács Tímea
Keresőkutyás Szolgálat
Minden elfogultság nélkül, egy nagyon profi és lelkes webfejlesztő, akihez bármikor szívesen fordulok segítségért.
Ringer Zoltán
Ringer Zoltán
Trautsons
Border
Border
Szabi az egyik legjobb UI/UX designer akivel eddig együtt dolgoztam. Mindig kiváló munkát végez és még a határidőket is tudja tartani, ami sajnos ritka a szakmában. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!
Nemes András
Nemes András
Marketing Express

Mi a helyzet a te
projekteddel?

Dolgozzunk együtt
Szabi, aki nem ismer megoldhatatlan feladatot, mindenre megkeresi a lehető legjobb megoldást. A lehetőségeket felém - mint megrendelő felé - mindig érthetően, részletesen vázolja. Fiatalos, lendületes, jó együtt dolgozni vele 🙂
Naár Csilla
Naár Csilla
Csillagom
Border
Border
Akik szeretnének vállalkozásukhoz készíteni egy kiváló weboldalt, azoknak ajánlom Rák Szabolcsot! Jó terveivel és dizájn ötleteivel egyedi stílusú oldalt tud készíteni. Szeretném megköszönni odaadó munkáját és folyamatos törődését. Köszönettel: Ötkarikás Sportcsapat.
Gyöngyösi Attila
Gyöngyösi Attila
Ötkarikás Sporttábor
Komplett weboldalakat tervezett nekünk elképzeléseink alapján. Rugalmas és könnyen elérhető bármilyen felmerülő kérés vagy kérdés esetén. Ár-érték arányban is szuper szolgáltatónak minősül a túlárazott weblapfejlesztők mellett. Köszönjük a közös munkát!
Balogh Krisztián
Balogh Krisztián
BK Networks
Border

Blogbejegyzések

Szakmai cikkek, aktualitások

Mit gondolsz, látsz fantáziát a fentiekben?

Dolgozzunk együtt

Inkább a referenciáink érdekelnek? Csekkold le őket!

Referenciák