Sikeres üzenetküldés!

Weboldal karbantartás

Koncentrálj a cégedre, és bízd ránk a weboldalad kezelését

Ahogy a termékeidnek és a cégednek, úgy a weboldaladnak is rendszeresen meg kell újulnia. Fontos, hogy ne csak lépést tarts a konkurenciáddal, de meg is tudd őket előzni, ehhez pedig elengedhetetlen egy naprakész, rendszeresen frissített weboldal.

Weboldal support
Weboldal support

A funkciókat és a sebességet folyamatosan ellenőrizzük, hogy a weboldalad akadálytalanul működjön.

Weboldal support

A weboldalad rendszeresen frissítve lesz, hogy mindig eleget tegyen a technológia aktuális elvárásainak.

Weboldal support

Figyeljük , hogy hol tudjuk tovább automatizálni a folyamataidat, hogy minél több terhet vegyünk le a válladról.

Weboldal support

Az egyes fejlesztések előtt mindig átbeszéljük a részleteket és igényeket, hiszen együtt tudunk igazán nagyon alkotni!

Teljeskörű támogatás

Amennyiben te is hosszútávra tervezel és szeretnéd, hogy a weboldalad, webshopod folyamatosan hozza a kitűzött célokat, akkor be kell látnod, hogy rendszeresen meg kell azt újítanod. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mindig van mit optimalizálni és mindig találunk olyan folyamatokat, amiket tovább tudunk automatizálni, vagy olyan problémákat, amikre megoldást kell találni.

A támogatásunk nem csak azt jelenti, hogy megcsináljuk a kötelező frissítéseket. Ugyanennyire fontos, hogy te is, és mi is folyamatosan keressük azokat a megoldásokat, amik segíthetik a vállalkozásod mindennapjait. Ebbe beletartozik az is, hogy behúzzuk a már bizonyított, új technológiákat, de az is, hogy a meglévő folyamataidat tökéletesítsük.

Nem akarjuk játszani a mindentudót, mi is folyamatosan azon vagyunk, hogy fejlesszük magunkat, ezért ha olyan tudás birtokába jutunk, ami neked, vagy a weboldaladnak hasznos, akkor arról szólunk, hogy ezzel is segítsünk.

Átnézzük a weboldaladat?

Nézzük át, hogyan tudjuk megvalósítani az ötletedet, és meséljük el a terméked történetét egy király weboldal segítségével!

Dolgozzunk együtt

Számok alapján dolgozunk

Csak így lehetünk biztosak

Egy gyenge, rosszul megtervezett weboldallal rengeteg értékes vásárlótól eshetsz el, és szerintem ezt senki nem engedheti meg magának.

A lassú betöltés miatti felhasználók elvesztése

A lassú betöltés miatti felhasználók elvesztése

 • 1s után - 7%
 • 2s után - 6%
 • 3s után - 11%
 • 4s után - 24%
 • 6s után - 46%
 • 8s után - 59%
 • 10s után - 65%

Lépések

Az együttműködésünk során rendszeresen végig fogunk menni ezeken a lépéseken.

 1. Rendszeres mérések

  Különböző módszerekkel rendszeresen mérjük a weboldalad eredményességét. Figyeljük a sebességet, ellenőrizzük a funkciókat, vizsgáljuk a látogatók számát. Ezen felül keressük a lehetőségeket, hogy miket tudnánk optimalizálni, milyen új automata folyamatokat tudunk kiépíteni, hogy könnyítsük, és gyorsítsuk a te munkádat is.

 2. Egyeztetés

  Bármikor, ha találunk valamit, az első dolgunk lesz, hogy azt kivizsgáljuk, és prezentáljuk számodra. Mindegy, hogy miről van szó, az a fontos, hogy te is tudj róla, még akkor is, ha hibáról van szó, pláne, ha az a mi figyelmetlenségünkből származik. Ha új fejlesztési lehetőséget találunk, rögtön kapsz hozzá egy határidővel ellátott ajánlatot is, hogy mérlegelni tudj arról, hogy megéri-e neked a fejlesztés.

 3. Optimalizálás, javítás, fejlesztés

  Ha hibát találunk, azt minden esetben javítjuk, ez nem is kérdés, az új fejlesztéseket pedig a szokásos módon hajtjuk végre. Tervezés, fejlesztés, majd tesztelés és optimalizálás. A célunk az, hogy a weboldalad ne csak működjön, hanem folyamatosan hasznot is termeljen neked, hiszen ideális esetben ez az online marketing rendszered központi eleme.

Rólunk mondták

Visszajelzések a projektek végén

BorderBorder
Mi egy olyan speciális ügyben kerestük meg Szabolcsot, hogy a már óriási tartalommal rendelkező weblapunk szerkesztő felületén egy kötelező frissítést követően az oldalunk részlegesen szétesett, a weblap szerkesztőfelület supportja viszont sajnos általános tájékoztatását követően nem segített a probléma megoldásában, így Szabolcshoz fordultunk, aki rendkívül türelmesen és segítőkészen és korrekten sietett segítségünkre, és így a szerkesztőfelületünket már újra tudjuk használni. Szeretettel ajánljuk őt mindenkinek!
Kovács Tímea
Kovács Tímea
Keresőkutyás Szolgálat
Minden elfogultság nélkül, egy nagyon profi és lelkes webfejlesztő, akihez bármikor szívesen fordulok segítségért.
Ringer Zoltán
Ringer Zoltán
Trautsons
Border
Border
Szabi az egyik legjobb UI/UX designer akivel eddig együtt dolgoztam. Mindig kiváló munkát végez és még a határidőket is tudja tartani, ami sajnos ritka a szakmában. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!
Nemes András
Nemes András
Marketing Express

Mi a helyzet a te
projekteddel?

Dolgozzunk együtt
Szabi, aki nem ismer megoldhatatlan feladatot, mindenre megkeresi a lehető legjobb megoldást. A lehetőségeket felém - mint megrendelő felé - mindig érthetően, részletesen vázolja. Fiatalos, lendületes, jó együtt dolgozni vele 🙂
Naár Csilla
Naár Csilla
Csillagom
Border
Border
Akik szeretnének vállalkozásukhoz készíteni egy kiváló weboldalt, azoknak ajánlom Rák Szabolcsot! Jó terveivel és dizájn ötleteivel egyedi stílusú oldalt tud készíteni. Szeretném megköszönni odaadó munkáját és folyamatos törődését. Köszönettel: Ötkarikás Sportcsapat.
Gyöngyösi Attila
Gyöngyösi Attila
Ötkarikás Sporttábor
Komplett weboldalakat tervezett nekünk elképzeléseink alapján. Rugalmas és könnyen elérhető bármilyen felmerülő kérés vagy kérdés esetén. Ár-érték arányban is szuper szolgáltatónak minősül a túlárazott weblapfejlesztők mellett. Köszönjük a közös munkát!
Balogh Krisztián
Balogh Krisztián
BK Networks
Border

Rólunk

Hogy megismerj minket is

Szia! 👋

Rák Szabi vagyok, elsősorban én vagyok a Sitepro mögött.

Az elmúlt 7 évben rengeteg időt szántam arra, hogy megtanuljam használni ezeket a technológiákat, ugyanis az a célom, hogy olyan weboldalakat tudjak tervezni és fejleszteni, amik nem csak szépek, és letisztultak, de hozzák is a kitűzött eredményeket.

Ezidő alatt volt lehetőségem kipróbálni magam céges, és vállalkozói keretek között is, viszont 2022. év elején végleg a szabadúszó létet választottam, azóta pedig 100+ márka weboldalait készítettem el, teljesen egyedi design és kód alapján.

Érdekel, hogy neked hogyan tudok segíteni? Görgess lejjebb!


300+

lefejlesztett weboldal

50+

elégedett ügyfél

7

év fejlesztői tapasztalat

megmaradt kreatív ötlet
Rák Szabolcs

Mit gondolsz, látsz fantáziát a fentiekben?

Mesélj a projektedről és kérj egy díjmentes ajánlatot!

Gyakori kérdések

Ha maradt még kérdésed, itt megtalálod a választ

 • Hogyan kerülnek elszámolásra a későbbi fejlesztések?

  Egyedi megállapodás alapján vállalunk későbbi fejlesztéseket. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a nagyobb fejlesztéseket projekt alapon, a kisebbeket pedig óradíj alapon számoljuk. Ezen felül, ha várhatóan rendszeres, havi jellegű igényeid is lesznek, akkor egy kedvezőbb ajánlatot tudunk összerakni számodra.

 • Honnan lesz domain címem, illetve tárhelyem?

  Miután kiválasztottad a domain címet, amelyen keresztül elérhető lesz a weboldalad, már foglaljuk is neked! A tárhellyel sem lesz különösebb gondod, vállaljuk a teljes ügyintézést.

 • Hogyan lesz a weboldalam GDPR kompatibilis?

  A weboldalakat úgy fejlesztjük, hogy azok technikailag megfeleljenek az aktuális jogi követelményeknek. A dokumentumok (Adatvédelmi nyilatkozat, ÁSZF, stb) elkészítésében is segítségedre tudunk lenni egy profi ügyvédi irodán keresztül.

 • Kapok információt a weboldal látogatóiról?

  Minden weboldalba Google Analytics scriptet integrálunk, hogy folyamatosan követhess különböző statisztikákat a látogatóid tevékenységeiről. Ezen felül egyedi igényeket is teljesíteni tudunk.

 • Hogyan fogom tudni frissíteni, és aktualizálni a weboldalt?

  A weboldalakhoz egyedi fejlesztésű admin felületet kapsz, ahol a jövőben bármikor változtathatod a tartalmakat.

 • Részfeladatokat is vállaltok, vagy csak teljes projekteket?

  Természetesen! Nagyon sok olyan munkánk van, ahol csak design tervezéssel, vagy csak fejlesztéssel foglalkozunk.

 • Milyen egyéb szolgáltatásokban tudtok segíteni?

  Alapvetően weboldalak tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk, de ezen felül az ide kapcsolódó területekben is jártasak vagyunk. Vállalunk például hírlevél automatizációt, online marketing hirdetések beállítását, Google Cégem beállításokat stb.

  Az árajánlat mellé az opcionálisan igénybe vehető szolgáltatásokat is mellékeljük.

 • Maradt még kérdésem, kihez fordulhatok?

  Ha bármi további kérdésed van, keress minket bizalommal!

  Kapcsolat