Sikeres üzenetküldés!

Engedd el a sablonmegoldásokat

A minőségi megjelenéshez egyedi webdesignra van szükséged

Tudjuk, hogy a webdesign több, mint csak színek és betűtípusok kombinációja, hiszen az online jelenlétednek tükröznie kell a vállalkozásod lényegét, ezért mi azon dolgozunk, hogy ezt kiemeljük a legjobb módon.

Webdesign tervezés
Webdesign tervezés

Egy webdesign akkor lesz teljes, ha igazodik a márka arculatához, így mi is ezen dolgozunk

Webdesign tervezés

Az alapoktól kezdve, a weboldal célját figyelembe véve tervezzük meg a kinézetet, hogy az hozza a kívánt eredményeket

Webdesign tervezés

Teljesen az igényeidre szabjuk a designt, nálunk nem csak egy sablon megoldást fogsz kapni

Webdesign tervezés

Természetesen az ötleteidet figyelembe véve tervezünk, hiszen akkor lesz tökéletes, ha együtt készítjük el

3 másodperc

Hidd el, borzasztóan fontos az első benyomás. A statisztikák azt mutatják, hogy egy átlag felhasználó a weboldal megnyitása után 3 másodperc alatt dönt arról, hogy a weboldalon marad-e, vagy visszafordul. Ez azt jelenti, hogy ennyi időnk van elnyerni a bizalmát, ami csak egy gondosan felépített designnal sikerülhet.

Ezen a 3 másodpercen egy új ügyfél megszerzése múlhat, szóval nem bízhatod a véletlenre.

Mi amellett, hogy funkcionálisan működő weboldalakat tervezünk, azt is figyelembe vesszük, hogy letisztult és esztétikus terméket adjunk ki a kezünk közül, hogy az megfelelően tükrözze a vállalkozásod színvonalát.

Összedobjunk neked is egy menő designt?

Nézzük át, hogyan tudjuk megvalósítani az ötletedet, és meséljük el a terméked történetét egy király design segítségével!

Dolgozzunk együtt

Számok alapján dolgozunk

Csak így lehetünk biztosak

Naprakészen követjük a legújabb kutatásokat és innovációkat, hogy ne csak szép, hanem eredményes weboldalakat tervezzünk.

Mit szeretnének látni a felhasználók egy weboldalon?

Mit szeretnének látni a felhasználók egy weboldalon?

 • Termék vagy szolgáltatás - 86%
 • Kapcsolati adatok - 64%
 • Céginformációk - 52%
 • Vásárlói vélemények - 27%
 • Közösségi média linkek - 12%
 • Blog - 8%
 • Árak - 2%

Lépések

Az együttműködésünk során ezeken a lépéseken fogunk végigmenni.

 1. Kutatás és tervezés

  Első körben megvizsgáljuk a piacodat, megismerjük a célközönségedet és a konkurenciáidat, hogy pontosan lássuk, mi az, ami működni fog nálad, és mi az, amit hanyagolni kell. Megtervezzük a weboldal célját, pszichológiáját, majd a struktúráját, hogy az egyes gombok, szövegek, képek hol helyezkedjenek el, milyen logikát kövessenek. Ennek a szakasznak a végterméke egy úgynevezett wireframe, ami a weboldalad szerkezetét fogja megmutatni számodra.

 2. Design kialakítása

  A tervezés következő fázisában jön csak maga a pontos kinézet, hogy az letisztult és márkaazonos legyen. A design kialakításánál figyelembe vesszük azt is, hogy mi, és hogyan programozható le, ezzel is támogatva a későbbi fejlesztést. Egy egységes stílusban megtervezzük a gombokat, komponenseket, színeket, és képeket. Miután elkészültünk, átadjuk a design file-okat, és a látványterveket, amik alapján pixelpontosan lefejleszthető a weboldal.

 3. Finomítások

  A tervezés és kivitelezés során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen számolunk be a haladásról. Ez egyrészt azért szükséges, mert te ismered a legjobban a vállalkozásodat, te tudod, hogy mi az, amivel a legjobban tudsz azonosulni, másrészt pedig, ha valamit módosítanál, akkor sokkal egyszerűbb, ha ezeket időben elvégezzük. A célunk az, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett legyél, így addig finomítjuk a designt, amíg tökéletes nem lesz.

Referenciák

A webdesign tervezések során mindig arra törekszünk, hogy ne csak funkcionálisan működő weboldalakat tervezzünk, de azok szépek, esztétikusak és letisztultak legyenek.

Csekkold, hogy miket varázsoltunk eddig!

Dentinox
Dentinox

Glutaderma
Glutaderma
Glutaderma

Cégiroda
Cégiroda

Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda
Sziklai & Andrejszki Ügyvédi Iroda

BK Networks

CoD Hungary
CoD Hungary
CoD Hungary
CoD Hungary

Lili Apartmanok
Lili Apartmanok
Lili Apartmanok

Ötkarikás Sporttábor
Ötkarikás Sporttábor
Ötkarikás Sporttábor
Ötkarikás Sporttábor
Admin felület - Sitepro
Admin felület - Sitepro
Admin felület - Sitepro
Admin felület - Sitepro
Admin felület - Sitepro
Admin felület - Sitepro

Van a fentiekhez hasonló projekt elképzelésed?

Nézzük át, hogyan tudjuk megvalósítani az ötletedet, és meséljük el a terméked történetét egy király design segítségével!

Dolgozzunk együtt

Rólunk mondták

Visszajelzések a projektek végén

BorderBorder
Mi egy olyan speciális ügyben kerestük meg Szabolcsot, hogy a már óriási tartalommal rendelkező weblapunk szerkesztő felületén egy kötelező frissítést követően az oldalunk részlegesen szétesett, a weblap szerkesztőfelület supportja viszont sajnos általános tájékoztatását követően nem segített a probléma megoldásában, így Szabolcshoz fordultunk, aki rendkívül türelmesen és segítőkészen és korrekten sietett segítségünkre, és így a szerkesztőfelületünket már újra tudjuk használni. Szeretettel ajánljuk őt mindenkinek!
Kovács Tímea
Kovács Tímea
Keresőkutyás Szolgálat
Minden elfogultság nélkül, egy nagyon profi és lelkes webfejlesztő, akihez bármikor szívesen fordulok segítségért.
Ringer Zoltán
Ringer Zoltán
Trautsons
Border
Border
Szabi az egyik legjobb UI/UX designer akivel eddig együtt dolgoztam. Mindig kiváló munkát végez és még a határidőket is tudja tartani, ami sajnos ritka a szakmában. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!
Nemes András
Nemes András
Marketing Express

Mi a helyzet a te
projekteddel?

Dolgozzunk együtt
Szabi, aki nem ismer megoldhatatlan feladatot, mindenre megkeresi a lehető legjobb megoldást. A lehetőségeket felém - mint megrendelő felé - mindig érthetően, részletesen vázolja. Fiatalos, lendületes, jó együtt dolgozni vele 🙂
Naár Csilla
Naár Csilla
Csillagom
Border
Border
Akik szeretnének vállalkozásukhoz készíteni egy kiváló weboldalt, azoknak ajánlom Rák Szabolcsot! Jó terveivel és dizájn ötleteivel egyedi stílusú oldalt tud készíteni. Szeretném megköszönni odaadó munkáját és folyamatos törődését. Köszönettel: Ötkarikás Sportcsapat.
Gyöngyösi Attila
Gyöngyösi Attila
Ötkarikás Sporttábor
Komplett weboldalakat tervezett nekünk elképzeléseink alapján. Rugalmas és könnyen elérhető bármilyen felmerülő kérés vagy kérdés esetén. Ár-érték arányban is szuper szolgáltatónak minősül a túlárazott weblapfejlesztők mellett. Köszönjük a közös munkát!
Balogh Krisztián
Balogh Krisztián
BK Networks
Border

Rólunk

Hogy megismerj minket is

Szia! 👋

Rák Szabi vagyok, elsősorban én vagyok a Sitepro mögött.

Az elmúlt 7 évben rengeteg időt szántam arra, hogy megtanuljam használni ezeket a technológiákat, ugyanis az a célom, hogy olyan weboldalakat tudjak tervezni és fejleszteni, amik nem csak szépek, és letisztultak, de hozzák is a kitűzött eredményeket.

Ezidő alatt volt lehetőségem kipróbálni magam céges, és vállalkozói keretek között is, viszont 2022. év elején végleg a szabadúszó létet választottam, azóta pedig 100+ márka weboldalait készítettem el, teljesen egyedi design és kód alapján.

Érdekel, hogy neked hogyan tudok segíteni? Görgess lejjebb!


300+

lefejlesztett weboldal

50+

elégedett ügyfél

7

év fejlesztői tapasztalat

megmaradt kreatív ötlet
Rák Szabolcs

Mit gondolsz, látsz fantáziát a fentiekben?

Mesélj a projektedről és kérj egy díjmentes ajánlatot!

Gyakori kérdések

Ha maradt még kérdésed, itt megtalálod a választ

 • Mennyibe kerül egy weboldal?

  Az ár kialakítása nagyban függ a projekt összetettségétől, a szükséges funkcióktól, illetve a designtól. Ha egy magas minőségű, jó ár/érték arányú megoldást szeretnél, akkor jó helyen jársz.

 • Mikor kell fizetnem a weboldalért?

  A fizetést úgy alakítjuk ki, hogy mindkét fél számára kedvező legyen. Ez 50% előleget jelent az árajánlat elfogadása után, majd a díj fennmaradó 50%-át csak a weboldal átadása után kell kifizetned.

 • Milyen anyagokra van szükség a weboldalhoz?

  Mindenekelőtt szükség lesz egy bemutatkozásra a céged történetével, sikereivel, a szolgáltatásaiddal vagy a termékeiddel. A fentieken túl fontos, hogy kapjunk néhány kiváló minőségű fotót, kapcsolattartási és céginformációs adatokat.

  Persze segítünk itt is mindenben, hogy mit érdemes feltüntetni a weboldalon.

 • Részfeladatokat is vállaltok, vagy csak teljes projekteket?

  Természetesen! Nagyon sok olyan munkánk van, ahol csak design tervezéssel, vagy csak fejlesztéssel foglalkozunk.

 • Milyen egyéb szolgáltatásokban tudtok segíteni?

  Alapvetően weboldalak tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk, de ezen felül az ide kapcsolódó területekben is jártasak vagyunk. Vállalunk például hírlevél automatizációt, online marketing hirdetések beállítását, Google Cégem beállításokat stb.

  Az árajánlat mellé az opcionálisan igénybe vehető szolgáltatásokat is mellékeljük.

 • Maradt még kérdésem, kihez fordulhatok?

  Ha bármi további kérdésed van, keress minket bizalommal!

  Kapcsolat