Sikeres üzenetküldés!

Szolgáltatások

Minden projekten a legnagyobb szenvedéllyel dolgozunk, hogy olyan legyen a végeredmény, amilyennek lennie kell. Számíthatsz ránk a tervezéstől, a weboldal fejlesztésen át, a karbantartásig.

SzolgáltatásokSzolgáltatások

Lássuk, miben tudunk segíteni

Szolgáltatások, amikben számíthasz ránk

Webdesign tervezés

Webdesign tervezés

Az alapoktól kezdve tervezzük meg a weboldalad kinézetét, hogy az hozza a kívánt eredményeket. A magas felhasználói élmény eléréséhez elengedhetetlen egy gondosan megtervezett, könnyen kezelhető és igényes digitális megjelenés. Mi ebben segítünk neked!

 • Stratégia kidolgozása
 • Wireframe
 • UX design tervezés
 • UI design tervezés
Nézzük bővebben
Weboldal fejlesztés

Weboldal fejlesztés

Egy sikeres és hosszútávra tervező vállalkozásnak több kell egy sablon weboldalnál. Az egyedi megjelenéshez és a magas színvonalhoz elengedhetetlen egy egyedi fejlesztésű, biztonságos és hosszan fenntartható weboldal.

 • Landing oldal fejlesztés
 • Business oldal fejlesztés
 • Időpontfoglalási rendszer
 • Egyedi funkciók
Nézzük bővebben
Weboldal support

Weboldal support

Ahogy a termékeidnek és a cégednek, úgy a weboldaladnak is rendszeresen meg kell újulnia. Fontos, hogy ne csak lépést tarts a konkurenciáddal, de meg is tudd őket előzni, ehhez pedig elengedhetetlen egy naprakész, rendszeresen frissített weboldal.

 • Szakmai tanácsadás
 • Sebesség optimalizálás
 • Rendszeres frissítések
 • Biztonsági beállítások
Nézzük bővebben
Webshop fejlesztés

Webshop fejlesztés

Ha te sem szeretnéd, hogy a céged webshopja egy legyen az interneten található rengeteg, sablonra épülő webshop közül, illetve ha magas biztonságot akarsz, akkor érdemes neked is egyedi fejlesztésben gondolkodnod.

 • Online fizetés
 • Online számlázás
 • Automatizmusok
 • Egyedi funkciók
Nézzük bővebben

Teljeskörű kivitelezés

Az ötlettől a megvalósításig

Kapcsolatba lépünk egymással

1. lépés

Kapcsolatba lépünk egymással

A weboldalad a márkád elengedhetetlen része, aminek minden részletében igazodnia kell hozzád és az arculatodhoz. Együtt felmérjük, hogy pontosan mire van szükséged, átbeszéljük a terveidet és a céljaidat, hogy kikristályosodjanak az igények.

Kidolgozzuk a stratégiádat

2. lépés

Kidolgozzuk a stratégiádat

Miután megvannak a tervek és a célok, elvégezzük a szükséges kutatásokat, majd összeállítjuk a weboldalad végleges stratégiáját. Megtervezzük azt a folyamatot, amiben a weboldalad látogatóiból vásárlókat generálunk.

Elkészítjük a design terveket

3. lépés

Elkészítjük a design terveket

Kidolgozzuk a honlapod egyedi megjelenését úgy, hogy az igazodjon a márkád arculatához, közben pedig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy tényleg azt kapd, amit szeretnél. Ne aggódj, a visszajelzéseid alapján addig csiszoljuk a terveket, amíg tökéletes nem lesz!

Felépítjük a weboldaladat

4. lépés

Felépítjük a weboldaladat

A design tervek alapján elkészítjük a weboldaladat, hogy mire eljön az élesítés ideje, már minden tökéletesen működjön. A fejlesztés során a már sokszor bizonyított, legmodernebb technológiákat használjuk, hogy a weboldalad sokáig hozza a várt eredményeket!

Tesztelünk, majd élesítünk

5. lépés

Tesztelünk, majd élesítünk

Élesítés előtt minden szegletét leteszteljük az oldaladnak, hogy a teljes rendszer tökéletesen működjön. Ekkorra már mindent elkészítettünk. Megvan a kész weboldalad, az admin felületed, a domain címed, a tárhelyed és az adatbázisod is. Jöhetnek a látogatók!

Supportálunk

6. lépés

Supportálunk

Biztosan te is hosszútávra tervezel, emiatt pedig érdemes rendszeresen frissíteni és optimalizálni az oldaladat, de ne aggódj, ebben is segítünk! Ne feledd, egy weboldal sosincs készen!

Gyakori kérdések

Ha maradt még kérdésed, itt megtalálod a választ

 • Mennyibe kerül egy weboldal?

  Az ár kialakítása nagyban függ a projekt összetettségétől, a szükséges funkcióktól, illetve a designtól. Ha egy magas minőségű, jó ár/érték arányú megoldást szeretnél, akkor jó helyen jársz.

 • Mikor kell fizetnem a weboldalért?

  A fizetést úgy alakítjuk ki, hogy mindkét fél számára kedvező legyen. Ez 50% előleget jelent az árajánlat elfogadása után, majd a díj fennmaradó 50%-át csak a weboldal átadása után kell kifizetned.

 • Hogyan kerülnek elszámolásra a későbbi fejlesztések?

  Egyedi megállapodás alapján vállalunk későbbi fejlesztéseket. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a nagyobb fejlesztéseket projekt alapon, a kisebbeket pedig óradíj alapon számoljuk. Ezen felül, ha várhatóan rendszeres, havi jellegű igényeid is lesznek, akkor egy kedvezőbb ajánlatot tudunk összerakni számodra.

 • Mennyi idő alatt készül el a weboldalam?

  Ez természetesen függ az adott munka összetettségétől, illetve attól, hogy tőled hogyan és mikor kapjuk meg a szükséges információkat. Az árajánlat mellé vállalási határidőt is kapsz, hogy pontosan lásd, mikor fog élesedni a weboldalad. Azért, hogy valami konkrétabbat is mondjunk, átlagosan 1-3 hónapot vesz igénybe egy projekt az árajánlat elfogadásától az éles weboldal átadásáig.

 • Milyen anyagokra van szükség a weboldalhoz?

  Mindenekelőtt szükség lesz egy bemutatkozásra a céged történetével, sikereivel, a szolgáltatásaiddal vagy a termékeiddel. A fentieken túl fontos, hogy kapjunk néhány kiváló minőségű fotót, kapcsolattartási és céginformációs adatokat.

  Persze segítünk itt is mindenben, hogy mit érdemes feltüntetni a weboldalon.

 • Honnan lesz domain címem, illetve tárhelyem?

  Miután kiválasztottad a domain címet, amelyen keresztül elérhető lesz a weboldalad, már foglaljuk is neked! A tárhellyel sem lesz különösebb gondod, vállaljuk a teljes ügyintézést.

 • Hogyan lesz a weboldalam GDPR kompatibilis?

  A weboldalakat úgy fejlesztjük, hogy azok technikailag megfeleljenek az aktuális jogi követelményeknek. A dokumentumok (Adatvédelmi nyilatkozat, ÁSZF, stb) elkészítésében is segítségedre tudunk lenni egy profi ügyvédi irodán keresztül.

 • Kapok információt a weboldal látogatóiról?

  Minden weboldalba Google Analytics scriptet integrálunk, hogy folyamatosan követhess különböző statisztikákat a látogatóid tevékenységeiről. Ezen felül egyedi igényeket is teljesíteni tudunk.

 • Hogyan fogom tudni frissíteni, és aktualizálni a weboldalt?

  A weboldalakhoz egyedi fejlesztésű admin felületet kapsz, ahol a jövőben bármikor változtathatod a tartalmakat.

 • Részfeladatokat is vállaltok, vagy csak teljes projekteket?

  Természetesen! Nagyon sok olyan munkánk van, ahol csak design tervezéssel, vagy csak fejlesztéssel foglalkozunk.

 • Milyen egyéb szolgáltatásokban tudtok segíteni?

  Alapvetően weboldalak tervezésével és kivitelezésével foglalkozunk, de ezen felül az ide kapcsolódó területekben is jártasak vagyunk. Vállalunk például hírlevél automatizációt, online marketing hirdetések beállítását, Google Cégem beállításokat stb.

  Az árajánlat mellé az opcionálisan igénybe vehető szolgáltatásokat is mellékeljük.

 • Maradt még kérdésem, kihez fordulhatok?

  Ha bármi további kérdésed van, keress minket bizalommal!

  Kapcsolat
Sitepro

Még mindig nem győztünk meg? Akkor miért ne csekkolnád le az eddigi munkáinkat?