Sikeres üzenetküldés!

Novo C® kids Kölyök Klub

A Novo C® kids Kölyök Klub egy olyan pontgyűjtős hűségprogram, ahol minden az egészségről, a játékról, az ajándékokról, na meg a kutyusokról szól.

Novo C kids referencia
Beépített játékok

Beépített játékok

Egyedi admin felület

Egyedi admin felület

Részletes statisztikák

Részletes statisztikák

Ezekben segítettünk

 • Weboldal fejlesztése

  Weboldal fejlesztése

  A kapott design alapján a lefejlesztettük a weboldalt.

 • Egyedi fejlesztésű admin felület

  Egyedi fejlesztésű admin felület

  Teljesen egyedi admin felület terveztünk és fejlesztettünk, amiben minden szükséges adatot és mérést követni lehet.

 • Egyedi automatizmusok

  Egyedi automatizmusok

  Olyan beépített automatizációk fejlesztettünk, amik figyelik a feltöltött pontokat, ajánlásokat tesznek a beváltható ajándékokra, és automatikusan generálják az egyedi vouchereket.

Novo C kids referencia

A projekt háttere

Mit kell tudni a Novo C®-ről?

A Novo C® termékcsalád gyermekeknek szánt termékei a Novo C® kids plus és a Novo C® kids multi. A Novo C® kids plus és kids multi étrend-kiegészítő folyadékok az összetevőket liposzómás formában tartalmazzák. A liposzómás technológia lehetővé teszi a hatékonyabb felszívódást és retard módon biztosítja a szükséges vitamin mennyiséget egész nap.

A Novo C® kids multi komplex összetétele retard módon, hosszan tartó felszívódással biztosítja a gyermekek számára a napi szükséges vitaminokat már 1 éves kortól. Ajánlott a leggyakoribb hiányállapotok, az egyoldalú táplálkozás kiegészítésére és az immunrendszer működésének támogatásához. Folyadék formulája lehetővé teszi a könnyű adagolást, finom erdei gyümölcsös íze miatt pedig hamar a gyermekek kedvencévé válik.

Mi volt a cél?

Miért indult el a projekt, és milyen végeredményt vártunk?

A megrendelő egy olyan hűségprogramot szeretett volna megvalósítani, ahol a szülőket ösztönzi a Novo C® termékek vásárlására, illetve a vásárláshoz járó pontok feltöltésére és beváltására.

A cél egy olyan platform megvalósítása volt, ahol a szülők regisztrálhatnak a weboldalra, majd elkezdhetik a pontgyűjtést.
Pontokat egyrészt a vásárlások után kapott blokkok feltöltésével tudnak szerezni, másrészt a weboldalon található játékok végigjátszásával. Miután elegendő pontot gyűjtöttek össze, azokat beválthatják értékes nyereményekre, ezzel is ösztönözve őket.

A weboldalhoz admin felületre is szükség volt, hogy a feltöltött pontokat ellenőrizni tudják, valamint a beváltott ajándékokat adminisztráni lehessen.

Novo C kids referencia
Novo C kids referencia
Novo C kids referencia

A végeredmény

A végeredmény a tervek szerint készült el. A projektet a Clair Communication-nel közösen valósítottuk meg, akik a kampány tervezéséért és a webdesign elkészítéséért voltak felelősek, míg mi a weboldal fejlesztését végeztük.

Az alap funkciókon felül beépítettünk még olyan automatizációkat is, amik figyelik a feltöltött pontok számát, és a hamarosan elérhető ajándékokat, hogy ezek bemutatásával tovább ösztönözzük a felhasználókat a pontok gyűjtésére.

A weboldalhoz egy olyan egyedi fejlesztésű admin felület készült, ahol a megrendelő követheti a statisztikákat, ellenőrizheti a feltöltött kódokat, kezelheti a felhasználókat és fogadhatja az oldalról küldött leveleket.

Te is hasonlóban gondolkodsz?

Nézzük át, hogyan tudjuk megvalósítani az ötletedet, és meséljük el a terméked történetét egy király weboldal segítségével!

Dolgozzunk együtt
Novo C kids referencia
Novo C kids referencia
Novo C kids referencia

Mit gondolsz, látsz fantáziát a fentiekben?

Mesélj a projektedről és kérj egy díjmentes ajánlatot!